ДОСЛІДЖЕННЯ ТРІЩИНУВАТОСТІ СКЛАДНОПОБУДОВАНИХ ПОРІД-КОЛЕКТОРІВ ТА ОЦІНКА ЇЇ ВПЛИВУ НА ФІЛЬТРАЦІЙНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ - БЕЗРОДНА, І. М. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Наведено результати кількісної оцінки фільтраційних властивостей тріщинних порід-колекторів на основі визначення структури їх пустотного простору за даними промислової геофізики на прикладі водо- та нафтонасичених горизонтів свердловин Дніпровсько-Донецької западини.