МОЖЛИВІСТЬ ВИЗНАЧЕННЯ КОЕФІЦІЄНТА НАФТОНАСИЧЕНОСТІ ЗА ДОПОМОГОЮ УЗГОДЖЕНОГО КОМПЛЕКСУ СТАЦІОНАРНИХ НЕЙТРОННИХ МЕТОДІВ - КУЛИК, В. В.; БОНДАРЕНКО, М. С. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
На основі виконаних теоретичних, експериментальних і свердловинних досліджень показано принципову можливість визначення коефіцієнта нафтонасиченості порід-колекторів узгодженим комплексом нейтрон-нейтронного каротажу за повільними, надтепловими і тепловими нейтронами.