СПОСІБ ЗНЯТТЯ ВІДЛІКІВ ЗА ДІАГРАМАМИ ЕКРАНОВАНИХ МІКРОЗОНДІВ - КУРГАНСЬКИЙ, В. М.; ТІШАЄВ, І. В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Розглянуто можливість побудови алгоритму зняття відліків з діаграм, отриманих мікрометодами електричного каротажу, на основі дискретного вейвлет-перетворення.