ПРОБЛЕМИ СЕЙСМОАКУСТИЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ДИСИПАТИВНИХ І ДИСПЕРСІЙНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГЕОЛОГІЧНОГО СЕРЕДОВИЩА - ПРОДАЙВОДА, Г. Т.; МАСЛОВ, Б. П. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Розглянуто метод розв’язку динамічного рівняння методом функцій Гріна, яку представлено у вигляді статистичної і динамічної складових.