АНАЛІЗ ВМІСТУ ВАЖКИХ МЕТАЛІВ ТА МАГНІТНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПОХОВАНИХ ГОРИЗОНТІВ РОЗРІЗУ "В’ЯЗІВОК" - МАТВІЇШИНА, Ж.; ДМИТРУК, Ю.; БОНДАР, К. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Встановлено особливості вмісту важких металів та їх розподілу в похованих рунтах і відкладах розрізу "В’язівок". Вивчено деякі магнітні властивості похованих рунтів розрізу.