БЕНТОНІТОВІ ГЛИНИ УКРАЇНИ: ЗАПАСИ, ПОТРЕБИ, ВИКОРИСТАННЯ - АНДРЄЄВА, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Розглянуто різні галузі застосування бентонітових глин. Подано дані про запаси та використання бентонітів в Україні.