ПИТАННЯ ГЕОЛОГО-ЕКОНОМІЧНОЇ ОЦІНКИ МАЙСЬКОГО ТА КЛИНЦІВСЬКОГО ЗОЛОТОРУДНИХ РОДОВИЩ УКРАЇНСЬКОГО ЩИТА - ЧАЙКА, Р. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Наведено дані з геолого-економічної оцінки родовищ золота Майського та Клинцівського. У загальних рисах охарактеризовано структуру, речовинний склад порід і рудну мінералізацію. Описано проведені геологорозвідувальні роботи на зазначених об’єктах. Обговорено проблеми геолого-економічної оцінки та можливі шляхи їх вирішення.