СТРАТИГРАФІЧНЕ ВИКОРИСТАННЯ ПЛЕЙСТОЦЕНОВИХ SPERMOPHILINI У СВІТЛІ ОСОБЛИВОСТЕЙ ЇХ ЕВОЛЮЦІЇ - ПОПОВА, Л. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
На основі просторово-каріотипової моделі реконструйовано основні етапи еволюції плейстоценових представників роду Spermophilus. Обґрунтовано можливості стратиграфічного використання їх викопних решток.