ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕКТОНІЧНИХ ЗОН ОБЕРНЕНИМИ ЛІНІЙНО-НЕЛІНІЙНИМИ МЕТОДАМИ ГРАВІМЕТРІЇ ДЛЯ ВИБОРУ МІСЦЬ БУДІВНИЦТВА ЕКОЛОГІЧНО НЕБЕЗПЕЧНИХ ОБ’ЄКТІВ - МІНЕНКО, П. О.; МІНЕНКО, Р. В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2006)
Розроблено ряд методів розв’язку обернених задач гравіметрії, комплексування яких є необхідною умовою для ефективного вивчення тектонічних зон в масивах гірських порід кристалічного фундаменту.