ВИКОРИСТАННЯ ГІС-ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДАНИХ ДИСТАНЦІЙНОГО ЗОНДУВАННЯ ЗЕМЛІ ДЛЯ ВИДІЛЕННЯ ГЕОДИНАМІЧНО НЕБЕЗПЕЧНИХ ДІЛЯНОК НА ТРАСАХ МАГІСТРАЛЬНИХ ТРУБОПРОВОДІВ - ГОТИНЯН, В. С.; МИЧАК, А. Г.; ТИТАРЕНКО, О. В.; КОЖАН, О. М. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2006)
Наведено методику та основні результати моніторингу магістральних трубопроводів "Долина - Воловець" і "Долина - Росош" з метою прогнозування зон підвищеного ризику в гірських умовах. Цей ризик пов’язаний з сучасною геодинамікою.