ОЦІНКА ВПЛИВУ ВУГІЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА ЗМІНУ ПОКАЗНИКІВ РІЧКОВОГО СТОКУ ПО ТЕРИТОРІЇ ДОНБАСУ - РІЗНИК, Т.О.; ЛЮТА, Н.Г.; САНІНА, І.В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2006)
Виконано аналіз умов формування підземного і поверхневого стоку по Донецькому регіону в межах річкових водозаборів. Оцінено вплив скидів шахтних вод і промислово-комунальних скидів на гідрологічні показники по басейнах річок Самара, Сіверський Донець, Кальміус і Кринка із застосуванням ГІС-технологій.