АНАЛІЗ ДИНАМІКИ РІВНІВ ҐРУНТОВИХ ВОД ЛІВОБЕРЕЖЖЯ М. КИЄВА ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ГЕОІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - КОШЛЯКОВ, О. Є.; МОКІЄНКО, В.І.; КОШЛЯКОВA І.Є; ДИНЯК, О.В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2006)
Викладені результати вивчення процесу підтоплення території Лівобережжя міста Києва із застосуванням географічних інформаційних систем та постійно діючих гідрогеологічних моделей. Визначені напрямки подальших досліджень цієї проблеми.