ХАРАКТЕРНІ ЗЕМЛЕТРУСИ БЕРЕГІВСЬКОЇ СЕЙСМОГЕННОЇ ЗОНИ: ОСОБЛИВОСТІ ДЖЕРЕЛА І МАКРОСЕЙСМІЧНОГО ПОЛЯ - НАЗАРЕВИЧ, Л. Є.; НАЗАРЕВИЧ, А. В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2006)
На прикладі одного з характерних землетрусів Берегівської сейсмогенної зони в Закарпатті Берегівського землетрусу 1965 року проаналізовано особливості його джерела процесів у ньому та частотного складу сейсмічного випромінювання, а також особливості загасання макросесмічного поля даного землетрусу.