ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗВ’ЯЗКІВ ОЛЗГ АВТОМАТИЗОВАНИМИ ПРОГРАМНИМИ МІКРОСИСТЕМАМИ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ ТЕКТОНІЧНІХ ЗОН МЕТОДАМИ ГРАВІМЕТРІЇ В МІСЦЯХ ЗАБУДОВИ ЕКОЛОГІЧНО НЕБЕЗПЕЧНИХ ОБ’ЄКТІВ - МІНЕНКО, П. О.; МІНЕНКО, Р. В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2006)
В програмне забезпечення включені ряд розроблених спеціальних методів розв’язку обернених задач гравіметрії, коплексування яких є необхідною умовою для ефективного вивчення тектонічних зон в масивах гірських порід кристалічного фундаменту.