ДОСВІД ЗАСТОСУВАННЯ ГЕОІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИ СТВОРЕННІ СИСТЕМИ МОНІТОРИНГУ ЗА СТАНОМ ГЕОЛОГІЧНОГО СЕРЕДОВИЩА НА ТЕРИТОРІЇ КИЇВСЬКОЇ АГЛОМЕРАЦІЇ - ВИЖВА, С. А.; КОШЛЯКОВ, О. Є.; КОЖАН, О. М. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2006)
Викладено досвід застосування геоінформаційних технологій при створенні системи моніторингу небезпечних геологічних процесів на територ ї Київської агломерації. Наведено приклади вирішення гідрогеологічних та еколого-геофізичних задач на окремих ділянках.