ПРОГНОЗНА ГЕОІНФОРМАЦІЙНА МОДЕЛЬ ПІДТОПЛЕННЯ ТЕРИТОРІЇ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ - АКСЬОМ, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2024)
Розглянуто методичні підходи щодо створення геоінформаційної моделі для прогнозування розвитку підтоплення території Херсонської області. Наведено методику інтеграції даних у середовище ГПС для проведення просторового аналізу.