ЗАСТОСУВАННЯ МАГНЕТИЗМУ ГРУНТОВОГО ПОКРИВУ ДЛЯ РОЗВ’ЯЗАННЯ ГЕОЛОГО-ГЕОФІЗИЧНИХ ЗАВДАНЬ - МЕНЬШОВ, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2024)
Розглянуто можливості застосування магнетизму ґрунтового покриву для розв’язання задач пошуків вуглеводнів, при екогеофізичних та урбогеофізичних дослідженнях, у аграрному секторі. Наведено розподіли досліджених магнітних параметрів у ґрунтах України.