ВПЛИВ ПАРАМЕТРІВ ЗАЗЕМЛЕНЬ ПОЛЬОВОЇ УСТАНОВКИ МІКРОЕЛЕКТРОЗОНДУВАННЯ НА ТОЧНІСТЬ ВИМІРЮВАНЬ ПОТЕНЦІАЛУ ЕЛЕКТРИЧного поля - РЕВА, М.; ОНИЩУК, І.; ОНИЩУК, В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2024)
Наведено результати розрахунків впливу геометричних параметрів заземлень польової установки мікроелектрозондування та рекомендації із забезпечення їх оптимальних розмірів.