БІОСТРАТИГРАФІЧНІ ТА ПАЛЕОЕКОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ФАЦІАЛЬНИХ УТВОРЕНЬ АЛЬБА НАДДНІСТРЯНЩИНИ - КИСЕЛЕВИЧ, Л. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2024)
Розглянуто основні фації морських відкладів середнього та верхнього під’ярусів альбського ярусу крейдової сucтеми Наддністрянщини. Наведено біостратиграфічні характеристики цих утворень та палеоекологічні особливості морських басейнів їх формування.