ДО ПИТАННЯ ПОБУДОВИ ГЕОІНФОРМАЦІЙНИХ ГІДРОГЕОЛОГІЧНИХ МОДЕЛЕЙ - Мокієнко, В.; Кошляков, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2024)
Викладено підхід до створення геоінформаційної гідрогеологічної моделі, побудованої на основі детермінованого математичного моделювання гідрогеологічного об’єкту. Для створення геоінформаційної гідрогеологічної моделі використано геоінформаційні системи Mapinfo та ArcView. Об’єктом досліджень є потік ґрунтових вод лівобережної частини м. Київ.