ДОСЛІДЖЕННЯ ПРУЖНОЇ АНІЗОТРОПІЇ ДЛЯ ВИРІШЕННЯ ЗАДАЧ ТЕКТОНОФАЦІАЛЬНОГО АНАЛІЗУ - Безродний, Д. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2024)
Описано новий акустичний метод текстурного аналізу полімінеральних порід на основі дослідження текстури зразків Криворіжжя.