ТИТАНОНОСНІ ГАБРОЇДНІ ІНТРУЗІЇ ВОЛИНСЬКОГО МЕГАБЛОКУ УКРАЇНСЬКОГО ЩИТА - Митрохіна, Т.; Митрохін, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2024)
Наведено характеристику титаноносних габроїдних інтрузій Волинського мегаблоку Українського щита. На підставі узагальнення даних про особливості локалізації, умови залягання, геологічну будову, вік та речовинний склад титаноносних інтрузій визначаються петрогенетичні умови їх формування.