РОЛЬ КОНХІЛІОФАУНИ В СТРАТИГРАФІЧНИХ ТА ПАЛЕОГЕОГРАФІЧНИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ ПАЛЕОГЕНУ ПЛАТФОРМНОЇ ЧАСТИНИ УКРАЇНИ - Киселевич, Л.; Кушка, І. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Проведений критичний аналіз опублікованих списків асоціацій решток викопної фауни молюсків із палеогенових відкладів платформної частини України та відмічена роль та провідне значення конхіліофауни у цих комплексах.