НАПРЯМИ І МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ ЕКОНОМІЧНОЇ ГЕОЛОГІЇ - Бодюк, А. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Обгрунтовано напрями дослідження виробництва по розвідці надр, у тому числі ресурсов надр, економіки ресурсів, організаційного і правового забезпечення. Проаналізовно застосування груп методів геологічних, економічних, фінансових, товарознавчих, загальнотеоретичних, статистичних, розрахункових і балансових оцінок.