ГЕОІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У КОНЦЕПЦІЇ СТВОРЕННЯ УЗАГАЛЬНЕНОЇ СХЕМИ ОБРОБКИ/ІНТЕРПРЕТАЦІЇ ДАНИХ ДИСТАНЦІЙНОГО ЗОНДУВАННЯ ЗЕМЛІ - Азімов, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
У статті охарактеризована розроблена концептуальна узагальнена технологічна модульна схема перетворення, дешифрування і геологічної інтерпретації даних дистанційного зондування Землі (ДЗЗ) у комплексі з матеріалами геолого-геофізичних робіт на основі застосування геоінформаційних технологій.