ВИВЧЕННЯ ПЛОЩАДНИХ ЗАКОНОМІРНОСТЕЙ ЗМІНИ ЄМНІСНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПОРІД-КОЛЕКТОРІВ ЗА ДАНИМИ КОМПЛЕКСУ МЕТОДІВ ГДС - Безродна I. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Досліджені можливості визначення площадних закономірностей змін структури пустотного простору складнопобудованих теригенних порід-колекторів за даними ГДС. Визначені концентрації пустот розрахованих форматів, виділені пласти-колектори, оцінені типи колекторів. На картах та об’ємних зображеннях виділені зони розвитку перспективних колекторів по кожному з продуктивних горизонтів.