ПЕТРОЕЛЕКТРИЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ КЕРНУ СКЛАДНОПОБУДОВАНИХ ПОРІД-КОЛЕКТОРІВ - Вижва, С.; Рева, М.; Гожик, А.; Онищук, В.; Онищук, І. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Розглядаються особливості методики та результати петроелектричних досліджень при вивченні складнопобудованих карбонатних колекторів. Наведено результати визначення питомого електричного опору та його зв’язок з ємнісними та фільтраційними властивостями на колекції із 33 зразків при лабораторних умовах та умовах, що моделюють пластові.