ПРО ПОБУДОВУ АНАЛІТИЧНИХ АПРОКСИМАЦІЙ ЕЛЕМЕНТІВ АНОМАЛЬНИХ ГРАВІТАЦІЙНИХ ПОЛІВ - Якимчик, А.; Чорна, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Коротко викладається метод побудови лінійних аналітичних апроксимацій в гравіметрії і магнітометрії. Обґрунтовується необхідність співробітництва з організаціями, що володіють потужною обчислювальною технікою, для розв’язування систем лінійних алгебраїчних рівнянь великої розмірності.