МЕТОДИКО-АПАРАТУРНІ ПРОБЛЕМИ МОНІТОРИНГОВИХ ГЕОФІЗИЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА ШЛЯХИ ЇХ РОЗВ’ЯЗАННЯ (НА ПРИКЛАДІ ГЕОФІЗИЧНОГО СЕЙСМОПРОГНОСТИЧНОГО МОНІТОРИНГУ В ЗАКАРПАТТІ) - Назаревич, А. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
В роботі на прикладі геофізичних сейсмопрогностичних моніторингових досліджень у Закарпатті розглянуто способи розв’язання ряду проблем методико-апаратурного забезпечення таких досліджень.