ОЦІНКА ПРИРОДНО-РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ КОРОСТЕНСЬКОГО РОДОВИЩА ПІДЗЕМНИХ ВОД - Кравчинський, Р. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Наведено результати комплексних польових гідролого-гідрогеологічних робіт на р. Уж в межах Коростенського родовища підземних вод (Житомирська область) та спеціальних аналітичних досліджень. Визначено природні ресурси та експлуатаційні запаси підземних вод території, їх якість, а також умови взаємозв’язку з поверхневими водами.