ДЕЯКІ ГЕОХІМІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ І РУДОНОСНІСТЬ УЛЬТРАБАЗИТІВ ДЕВЛАДІВСЬКОГО МАСИВУ (СЕРЕДНЄ ПРИДНІПРОВ’Я) - Веліканова, О.; Веліканов, Ю. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Наведено результати вивчення геохімічних особливостей і рудоносності ультрабазитів Девладівського масиву. Визначено перспективність Девладівського масиву щодо відкриття родовищ сульфідного нікелю, кобальту і міді.