АНАЛІЗ ПРИЧИН ЗБІЛЬШЕННЯ КОНЦЕНТРАЦІЇ ЗАЛІЗА У ПІДЗЕМНИХ ВОДАХ ВОДОЗАБОРІВ МІСТА ШЕПЕТІВКА - Шевченко, О.; Корнєєнко, С.; Діхтярук, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Шляхом аналізу хімічного складу підземних вод встановлено джерела найбільш імовірного надходження заліза до водозаборів м. Шепетівка Хмельницької області, що дозволило з достатньою достовірністю визначити форми перебування заліза в підземних водах та запропонувати найбільш доцільні технології знезалізнення.