НАУКОВІ ІДЕЇ В.І. ВЕРНАДСЬКОГО ЩОДО ГЕОХІМІЇ ПІДЗЕМНИХ ВОД - Кухар, М. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Стаття присвячена діяльності В.І. Вернадського в галузі вивчення природних вод.